managementroad
eoslogo

NL FR EN

item1

Ontwikkelen en invoeren van een managementsysteem

Wij helpen u de vereisten van de norm te begrijpen, en deze om te zetten in praktische hulpmiddelen, die u helpen om uw processen beter te beheersen, efficiŽnter te werken en verspilling van middelen te voorkomen.

U wil een managementsysteem ontwikkelen en invoeren op vraag van uw klanten of van de autoriteiten? Of omdat u weet dat het u zal helpen uw performantie te verhogen op het vlak van veiligheid & gezondheid, kwaliteit of milieu? Wij helpen u om precies dat te doen wat hiervoor nodig is, niets meer, niets minder.

Managementsystemen - vooral voor kwaliteit - zijn lang beschouwd als pure papierwinkels zonder enige toegevoegde waarde. En terecht, de meeste managementsystemen werden ontwikkeld om voor elke zin in de norm wel een clausule te voorzien, zonder rekening te houden met de noden van de organisatie met betrekking tot (kwaliteis) management.

Hoe gaat dit in zijn werk

STAP 1: identificeren van uw exacte noden, zoals: te volgen norm(en), betrokken gedeelte van de organisatie, deadlines, opleidingsbehoeften, complexiteit van de processen, .... Bepalen van de relevante processen (vb. productie, onderhoud, sales & marketing, ...), en de belangrijke controlepunten daarin, en een overzicht maken van de bestaande documentatie.

STAP 2: u krijgt een slank en doeltreffend managementsysteem, dat alle vereisten uit de norm(en) dekt, in de meest geschikte vorm.

STAP 3: implementatie van het systeem, van communicatie, training, coaching, tot opvolging van het implementatieproces, correctie waar er nog ruimte voor verbetering is, en een evaluatie van het resultaat op geregelde tijdstippen.

Onze diensten


Managementsystemen

Nood aan het ontwikelen, invoeren of verbeteren van uw managementsysteem?


Veiligheid & Gezondheid in de praktijk

H&S inspecteur of coŲrdinator nodig? U wil extern advies over een complex veiligheidsprobleem?


Opleiding

Nood aan opleidingen ivm Veiligheid en Gezondheid, kwaliteit, of aanverwante domeinen?


Overige ondersteuning

U gelooft dat u advies nodig hebt over een probleem ivm management, kwaliteit, veiligheid of milieu?

Home

Meest gangbare normen: