school
eoslogo

NL FR EN

Interne audit

Het nut en succes van interne audits hangen af van de kwaliteit van de auditors. Om effectief te auditen, en dat op een doeltreffende manier te doen, moeten ze vertrouwd zijn met het auditproces, van voorbereiding tot rapportering.
Als die auditors bovendien conformiteit met een norm (vb. ISO9001, ISO14001, ...) moeten nagaan, is een goede kennis van de vereisten en hun betekenis in praktijk noodzakelijk.
Lichten de auditors processen door, dan is het van belang dat ze in staat zijn de kritieke punten in een proces te herkennen, en ze voldoende te verifiŰren in hun auditprogramma.

Veiligheidsbewustzijn

U hebt uw veiligheidsproces, maar hoe mobiliseert u uw medewerkers voor dit onderwerp? Laat hen een basisopleiding veiligheid volgen die zowel de (wettelijke) achtergrond als de praktische kant belicht. Vanzelfsprekend is deze opleiding aangepast aan uw specifieke situatie.

Het wijzigen van gedrag en een houding tov veiligheid slaagt alleen als ook de managers, die een voorbeeldfunctie hebben, hieraan meewerken. Zij hebben baat bij een specifieke opleiding voor leidinggevenden, die eveneens rekening houdt met uw activiteiten en specifieke situatie.

Andere

Zoekt u een opleiding maar vindt u niets wat aansluit bij datgene wat u zoekt, of weet u nog niet precies wat u nodig hebt, vraag dan naar een oplossing op maat gemaakt. Het grote voordeel hiervan is dat de toepassingen tijdens de cursus uit de omgeving van de cursisten worden gebruikt.

showinghowtoinindia

Onze diensten


Managementsystemen

Nood aan het ontwikelen, invoeren of verbeteren van uw managementsysteem?


Veiligheid & Gezondheid in de praktijk

H&S inspecteur of co÷rdinator nodig? U wil extern advies over een complex veiligheidsprobleem?


Opleiding

Nood aan opleidingen ivm Veiligheid en Gezondheid, kwaliteit, of aanverwante domeinen?


Overige ondersteuning

U gelooft dat u advies nodig hebt over een probleem ivm management, kwaliteit, veiligheid of milieu?

Home

Ook belangrijk: